Nuffnang Ads

Peace be upon you

Peace be upon you

Saturday, December 3, 2011

Anniversary & Tempahan Apam Colourfull

3 Disember 2011, Sabtu, 6tahun lepas pada tarikh & hari yg sama, saya bernikah dengan En. Sulaiman Shamsuddin di Bandar Sg Buaya, Rawang. Hari ni ulangtahun ke 6 perkahwinan kami. Syukur alhamdullillah. Jodoh masih panjang. Fasa pertama perkahwinan sudah berlalu. Semoga Allah memberikan kami kasih sayang yg abadi hingga hujung nyawa sampai ke syurga. Amin..amin ya rabbal alamin.. Banyak dugaan & cabaran hidup berumahtangga. Semoga ia mematangkan saya untuk menghadapi masa depan. Insya Allah.

Pagi ni ke Bukit Jalil lagi menghantar tempahan regular customer Puan Azleen Abu Bakar sebanyak 250 biji apam polkadot colourfull. Aunty Leen order bagi pihak kawannya. Untuk dijadikan hantaran pertunangan anak tuan punya Upin Ipin. Terima kasih. 
2 Disember 2011, Jumaat, pagi ni menghantar tempahan ke KL Centrel sebanyak 150 biji apam polkadot colourfull daripada Puan Azlina Abd Wahab, rakan sekolah saya di Assunta, PJ. Terima kasih..
1 Disember 2011, Khamis, november sudah berlalu disember muncul. Syukur alhamdulillah november memberikan ku rezeki. Semoga disember juga begitu. Amin..

Ingin menempah Kek, Biskut, Muffin, Apam PolkaDot..
Hubungi : 0193713983, email : aslindahmad77@gmail.com, inbox di FB
Saya pasti tidak  akan mengecewakan anda. Insya Allah.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih... sudi sudilah singgah lagi

Terima Kasih... sudi sudilah singgah lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutestblog