Nuffnang Ads

Peace be upon you

Peace be upon you

Harga Kek

Assalamualaikum & Salam sejahtera
Terima kasih sudi berkunjung ke blog


Semua kek yang disenaraikan ini boleh dijadikan sebagai

BIRTHDAY CAKE, ANNIVERSARY CAKE, WEDDING CAKE
atau apa-apa kek untuk sebarang majlis sekalipun

Nyatakan jenis kek yang anda inginkan

SENARAI HARGA KEK

Carrot Cake with Cream Cheese 6" RM 50 / 8" RM 70

Choc moist Cake with Dark choc Ganache 6" RM 45 / 8" RM 70


Choc moist Cake with Buttercream 6" RM 55 / 8" RM 85

Double Chocolate Indulgence Cake 6" RM 55 / 8" RM 85


Double Chocolate Indulgence Cake coating Buttercream 6"  RM 65 / 8" RM 100

Marble Butter Cake 8" RM 45

Butter Cake 8" Plain RM 45

Butter Cake 8" Buttercream RM 65

Butter Cake 8" SwissMeringue Buttercream RM 80

Pecan Butterscotch Cake 6" RM 60 / 8" RM 90


Victoria Sandwich Cake with SwissMeringue Buttercream & Strawberry Compote

6" RM 85 / 8" RM 110


Sponge Cake with Fresh Cream 8" RM 50
Perisa : Vanila / Strawberi / Oren / Pandan
Filling : Blueberi / Strawberi

Choc Sponge Cake with Choc Cream / Fresh Cream 8" RM 50

Filling : Choc cream

Lychee Cake 6" RM 45 8" RM 70

Red Velvet Cake CreamCheese 6" RM 55 / 8" RM 90

Rainbow Cake Buttercream 6" RM 65 8" RM 90


Rainbow Cake CreamCheese 6" RM 75 / 8" RM 110

Rainbow Cake Swiss Meringue Buttercream 6" RM85 / 8" RM 120

Pandan Gula Melaka Cake with Swiss Meringue Buttercream 6" RM 80 / 8" RM 120

Chilled Manggo Cheese Cake 9" RM 100

Kek buah kukus 9" RM 90

Kek Pisang Moist 8" RM 25

Japanese Cotton Cheese Cake 6" RM 30 / 8" RM 60

Kek Coklat Moist Kukus / Kek Coklat Meleleh 6" RM 20 / 8" RM 40

Kek yg dijual mengikut saiz 6" @ 8" loyang bulat, jika anda inginkan kek besar lagi sila nyatakan, harga akan bertambah


Tambahan Deco
1. Customize Edible Image RM 25 sekeping, boleh edit gambar & nama. 
Note : ** perlu tempah 1 minggu sebelum due date anda ya saya order dgn org lain bukan print sendiri**


2. Tambahan buah-buahan @ Choc Kit kat @ Choc M&M @ sebagainya
Kek saiz 6" RM 25
Kek saiz 8" RM 40

3. Tambahan deco huruf Fondant RM 10

Kek yang bersalut fondant sepenuhnya saya TIDAK buat

Ni dia contoh ukuran loyang yg saya gunakan
Ramai yg tanyakan 6" besar mana 8" besar mana.. jawapannya disini.. supaya jelas.. tak dalah yg sentap terus tak jadi oder bila saya minta ukur guna pembaris.. kalau nak diterangkn berapa besar kan payah juga.. itu bezanya 6" & 8" saiz kek.. bila dah disalut krim kek tersebut maka akan bertambahlah cm di sekeliling kek itu

Harga Cupcakes
Saiz M solo cup 3.25oz

Butter Cupcake Buttercream frosting RM 2.50 min 25pcs
Perisa : Vanila / Choc / Strawberry / Pandan

Chocolate Moist Cupcake RM 3, min 25pcs 
Choc Cream frosting or Choc Ganache frosting or Buttercream frosting

Red Velvet Cupcake CreamCheese frosting RM 3.5 min order 16pcs

Pandan Gula Melaka Cupcakes RM 4, min 25pcs
Swiss meringue Buttercream frosting & Gula melaka sos

Harga Dessert
Pavlova topping Fresh Cream 6" RM 40 / 8" RM 60

Pavlova topping Special Cream 6" RM 50 8" RM 75

Mini Pavlova Fresh Cream 12pcs RM 48

Mini Pavlova Special Cream 12pcs RM 55

Congo Bars with Walnut, Almond & Choc Chips 50pcs 10 x 10" RM 60

Double Choc Brownies with Almond & Choc Chips 50pcs 10 x 10" RM 50
Tambahan Salted Caramel drizzles RM 5
Tambahan Nutella drizzles RM 5
Tambahan Salted Caramel + Nutella RM 10

Red Velvet Brownies 50pcs 10 x 10" RM 55

Muffin Oreo saiz M RM 1.50 min 20pcs

Muffin Choc Chip saiz M RM 1.50 min 20pcs

Cheese Tart saiz 4.5 cm 25pcs RM 30
Filling : Blueberry / Strawberry / Nutella 


Nutella Cheese Pie / Tart saiz 4.5" 1set 2pcs RM 25

Creamy Custard Cream Puff 25pcs RM 30


* Senarai harga diatas tertakluk pada harga pasaran terkini

Terma terma sebelum tempahan dibuat
Tempahan boleh dibuat 3 - 4 hari sebelum atau seawal awalnya
Jika tempahan banyak, sila beritahu 1 MINGGU sebelum
Last minit oder saya TIDAK terima @ saya akan kenakan extra caj


Setiap pertanyaan hanya melalui WhatsApp akan dijawab dari jam 8am hingga 11malam sahaja. Lebih dari tu adalah masa rehat saya, esok harinya akan saya jawab, harap maklum.


Semasa tempahan bayaran PENUH diperlukan sebagai pengesahan tempahan anda. Nombor akaun akan diberikan. Jika tempahan dibatalkan bayaran anda TIDAK dikembalikan.
Note : Sebarang permintaan untuk kotak pembungkusan akan dibuat mengikut permintaan anda & kos akan bertambah ikut pasaran semasa. 

Perkhidmatan yg disediakan :
1. Self pick up ~ Bandar Sri Permaisuri, Cheras, KL - alamat penuh rumah saya akan diberikan kemudian

2. Penghantaran hanya dibuat pada hari SABTU AHAD & CUTI UMUM sahaja, dengan kadar caj minima.
Setiap penghantaran akan dibuat dari jam 10am hingga 12 tengahari sahaja, petang @ malam TIADA penghantaran akan dibuat, kerana itu adalah masa saya untuk menyiapkan segala tempahan untuk keesokkan harinya.

Untuk menempah WhatsApp saya
019 371 3983

Semua ini dihasilkan oleh saya sendiri yang dibuat dari dapur kecil saya

Cheese Tart saiz 4.5cm
Red Velvet Cake Cream Cheese
Rainbow Cake
Inside view of Rainbow Cake
Pavlova dengan buah Strawberi, Kiwi & Anggur
 Tambahan Kit Kat & Choc M&M
saiz 6inci tambahan RM 25
saiz 8inci tambahan RM 40
deco huruf Fondant RM 10





Sponge Cake Fresh Cream coating + customized Edible Image
Carrot Cake Cream Cheese
Moist Choc Cake with Choc Ganache
Red Velvet Cupcake Cream Cheese
Cream Puff dengan filling Cream Custard
Congo Bars dengan Choc Chip, Almond & Walnut
Double Choc Brownies dengan Choc Chip & Almond
Victoria Sandwich Cake with Strawberry Compote & Swiss Meringue Buttercream + Fresh Strawberries
Moist Choc Cupcake with Choc Cream + Choc Ganache drizzle
Double Choc Indulgence Cake
 Nutella Cheese Pie / Tart saiz 4.5" 1 set 2pcs
Red Velvet Brownies
 Pandan Gula Melaka Cake with Gula melaka Sos & Swiss meringue Buttercream


 Double Choc Brownies + Salted Caramel drizzles
TERIMA KASIH

1 comment:

  1. Sangat menyelerakan dan sangat kreatif....


    Bagi mereka yg serius dalam mengembangkan perniagaan,akaun semasa syarikat merupakan satu kemestian.untuk membuka account semasa memerlukan introducer.insyaAllah saya membantu usahawan2 yg memerlukan introducer.boleh lawati blog saya.credit pada owner blog.terima kasih.

    ReplyDelete

Terima Kasih... sudi sudilah singgah lagi

Terima Kasih... sudi sudilah singgah lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutestblog