Nuffnang Ads

Peace be upon you

Peace be upon you

Harga Kek

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera
Terima kasih sudi berkunjung ke blog


Semua kek yang disenaraikan ini boleh dijadikan sebagai
BIRTHDAY CAKE, ANNIVERSARY CAKE, WEDDING CAKE
atau apa-apa kek untuk sebarang majlis sekalipun

Nyatakan jenis kek yang anda inginkan

SENARAI HARGA KEK 2018

Moist Carrot Cake with Cream Cheese 6" RM 55 / 8" RM 75
Moist Carrot slices Cake with Cream Cheese 10" RM 110

Choc moist Cake with Dark choc Ganache 6" RM 45 / 8" RM 70
Choc Moist slices Cake 10" RM 100

Choc moist Cake with Buttercream 6" RM 55 / 8" RM 85

Double Chocolate Indulgence Cake 6" RM 55 / 8" RM 85


Double Chocolate Indulgence Cake with Buttercream 6"  RM 65 / 8" RM 100

Butter Cake Plain 8" RM 45

Marble Butter Cake 8" RM 45

Butter Cake with Buttercream 8 " RM 65

Butter Cake with Swiss Meringue Buttercream 8" RM 80

Sour Cream Butter Cake 10" RM 80

Pecan Butterscotch Cake 6" RM 60 / 8" RM 90
Pecan Butterscotch slices Cake 10" RM 100


Sponge Cake with Fresh Cream 8" RM 50
Perisa : Choc / Vanilla / Strawberry / Blueberry / Oren / Pandan
Filling : Blueberi / Strawberi

Lychee Cake 6" RM 45 / 8" RM 70

Red Velvet Cake with Cream Cheese 6" RM 60 / 8" RM 100
Red Velvet slices Cake 10" RM 110

Rainbow Cake with Buttercream 6" RM 70 / 8" RM 100


Rainbow Cake with Cream Cheese 6" RM 80 / 8" RM 120

Rainbow Cake with Swiss Meringue Buttercream 6" RM 90 / 8" RM 130

Pandan Gula Melaka Cake with Swiss Meringue Buttercream 6" RM 85 / 8" RM 130
Pandan Gula Melaka slices Cake 10" RM 110

Neapolitan Cake with Swiss Meringue Buttercream 6" RM 70 / 8" RM 120

Choc Cream Brulee Cake 6" RM 70 / 8" RM 120

Chilled Manggo Cheese Cake 7" RM 70 / 9" RM 110

Nutella Choc Fudge Cake 6" RM 70 / 8" RM 130
Nutella Choc Fudge slices Cake 10" RM 120

Banana Salted Caramel Cake 6" RM 70 / 8" RM 120
Banana Salted Caramel slices Cake 10" RM 110

Lemon Coconut Cake 6" RM 70 / 8" RM 120
Lemon Coconut slices Cake 10" RM 110

Kek buah kukus 6" RM 35 / 9" RM 90

Kek Pisang Moist 8" RM 25

Japanese Cotton Cheese Cake 6" RM 30 / 8" RM 60

Kek Coklat Moist Kukus / Kek Coklat Meleleh 6" RM 20 / 9" RM 40

Kek yg dijual mengikut saiz 6" @ 8" loyang bulat, jika anda inginkan kek besar lagi sila nyatakan, harga akan bertambah


Tambahan Deco
1. Customize Edible Image RM 25 sekeping, boleh edit gambar & nama
Edible image ni dibuat daripada gula & boleh dimakan
Note : ** perlu tempah 1 minggu sebelum due date anda ya saya order dgn org lain bukan print sendiri**


2. Tambahan buah-buahan @ Choc Kit Kat @ Choc M&M @ sebagainya
Kek saiz 6" RM 30
Kek saiz 8" RM 45

3. Tambahan deco huruf Fondant RM 10

Kek yang bersalut fondant sepenuhnya saya TIDAK buat

Ni dia contoh ukuran loyang yg saya gunakan
Ramai yg tanyakan 6" besar mana 8" besar mana.. jawapannya disini.. supaya jelas.. tak dalah yg sentap terus tak jadi oder bila saya minta ukur guna pembaris.. kalau nak diterangkn berapa besar kan payah juga.. itu bezanya 6" & 8" saiz kek.. bila dah disalut krim kek tersebut maka akan bertambahlah cm di sekeliling kek itu

Untuk kek bersaiz 6inci saya hanya buat bentuk bulat sahaja, kek bersegi empat untuk saiz besar
Harga Cupcakes
Saiz M solo cup 3.25oz

Cupcake with Buttercream frosting RM 2.60 min 25 pcs
Perisa : Vanilla / Choc / Strawberry / Pandan / Orange / Blueberry

Chocolate Moist Cupcake RM 3, min 25 pcs 
Choc Cream frosting or Choc Ganache frosting or Buttercream frosting

Red Velvet Cupcake CreamCheese frosting RM 3.5 min order 20 pcs

Carrot Cupcake with Cream Cheese frosting RM 3 min order 16 pcs

Pandan Gula Melaka Cupcakes RM 4, min 25pcs
Swiss meringue Buttercream frosting & Gula melaka sos

Banana Moist Cupcakes RM 1.20 min 25pcs

Harga Dessert
Pavlova topping Fresh Cream 6" RM 50 / 8" RM 70

Pavlova topping Special Cream 6" RM 60 / 8" RM 80
- Special cream : campuran kastard & fresh cream

Mini Pavlova Fresh Cream 12pcs RM 48

Mini Pavlova Special Cream 12pcs RM 55

Congo Bars 50pcs 10" RM 60

Tambahan Salted Caramel drizzles RM 5
Tambahan Nutella drizzles RM 5
Tambahan Salted caramel & Nutella RM 10

Double Choc Brownies 8" RM 35 / 10" RM 50
Tambahan Salted Caramel drizzles RM 5
Tambahan Nutella drizzles RM 5
Tambahan Salted Caramel + Nutella RM 10

Red Velvet Brownies 8" RM 35 / 10" RM 55
Muffin Oreo saiz M RM 1.50 min 20pcs

Muffin Choc Chip saiz M RM 1.50 min 20pcs

Cheese Tart saiz 4.5 cm 25pcs RM 30
Filling : Blueberry / Strawberry / Nutella

Assorted Cheese Tart saiz 4.5cm 25pcs RM 40
Filling : Blueberry + Strawberry + Nutella + Choc + Original
Deco hiasan bersama buah2an & coklat


Nutella Cheese Pie / Tart saiz 4.5" 1pcs RM 15

Creamy Custard Cream Puff 25pcs RM 30


* Senarai harga diatas tertakluk pada harga pasaran terkini

Terma terma sebelum tempahan dibuat
Tempahan boleh dibuat 3 - 4 hari sebelum atau seawal awalnya
Jika tempahan banyak, sila beritahu 1 MINGGU sebelum
Last minit oder saya TIDAK terima @ saya akan kenakan extra caj


Setiap pertanyaan hanya melalui WhatsApp akan dijawab dari jam 8am hingga 11malam sahaja. Lebih dari tu adalah masa rehat saya, esok harinya akan saya jawab, harap maklum.


Semasa tempahan bayaran PENUH diperlukan sebagai pengesahan tempahan anda. Nombor akaun akan diberikan. Jika tempahan dibatalkan bayaran anda TIDAK dikembalikan.
Note : Sebarang permintaan untuk kotak pembungkusan akan dibuat mengikut permintaan anda & kos akan bertambah ikut pasaran semasa. 

Perkhidmatan yg disediakan :
1. Self pick up ~ Bandar Sri Permaisuri, Cheras, KL - alamat penuh rumah saya akan diberikan kemudian

2. Penghantaran hanya dibuat pada hari SABTU AHAD & CUTI UMUM sahaja, dengan kadar caj minima.
Setiap penghantaran akan dibuat dari jam 10am hingga 12 tengahari sahaja, petang @ malam TIADA penghantaran akan dibuat, kerana itu adalah masa saya untuk menyiapkan segala tempahan untuk keesokkan harinya.

Untuk menempah WhatsApp saya
019 371 3983

Semua ini dihasilkan oleh saya sendiri yang dibuat dari dapur kecil saya

 
 
Square Slice Cake 10"
Kek terbaru dalam list produk Comellicious Cake House
Boleh juga dibuat sebiji kek dalam saiz 6" ataupun 8"
TERIMA KASIH

1 comment:

  1. Sangat menyelerakan dan sangat kreatif....


    Bagi mereka yg serius dalam mengembangkan perniagaan,akaun semasa syarikat merupakan satu kemestian.untuk membuka account semasa memerlukan introducer.insyaAllah saya membantu usahawan2 yg memerlukan introducer.boleh lawati blog saya.credit pada owner blog.terima kasih.

    ReplyDelete

Terima Kasih... sudi sudilah singgah lagi

Terima Kasih... sudi sudilah singgah lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutestblog