Nuffnang Ads

Peace be upon you

Peace be upon you

Friday, February 24, 2012

Dapur Lynda ~ Tempahan Minggu ke 8

24 February 2012, Jumaat.. Assalamualaikum & selamat petang pada pengunjung blog. Terima kasih sudi jenguk ke blog saya yang tidak seberapa ini. Alhamdulillah rezeki Jumaat datang lagi & lagi.. Terima kasih Ya Allah.. Sepanjang minggu dengan tempahan Apam Polkadot & ApamBercorak yg ditempah ikut citarasa & kehendak pelanggan. Diharapkan semua pelanggan saya berpuashati & sudi-sudilah tempah lagi. Terima kasih.
21/02/2012 ~ tempahan 50biji Apam Polkadot pelbagai filling yg diterima daripada kawan adik ipar saya di Koperasi Polis, Kuala Lumpur.
 22/02/2012 ~ tempahan 100biji Apam Plain tanpa corak pelbagai filling yg diterima daripada staff MARA, KL.
 23/02/2012 ~ tempahan 100biji Apam bercorak yg diterima daripada staff MARA, KL.
 24/02/2012 ~ tempahan 100biji Apam Polkadot & Apam bercorak yg diterima daripada staff MARA, KL.
24/02/2012 ~ tempahan 75biji Apam Bercorak pelbagai filling saiz M yg diterima daripada Cik Wincy dari Menara MBF, KL.

Ingin menempah Kek, Biskut, Muffin, Apam PolkaDot..
Hubungi : 019 3713983, 010 7804561 email : aslindahmad77@gmail.com
Saya pasti tidak  akan mengecewakan anda. Insya Allah.

Thursday, February 16, 2012

Dapur Lynda ~ Tempahan Minggu ke 7

16 February 2012, Khamis.. Assalamualaikum semua, salam hari khamis yg mendung & dingin. Minggu ni agak sibuk menguruskan calon-calon tak sempat nak upload gambar. Bila ada masa line internet plak buat hal, tu yg tergendala kerja.


Dibawah ni saya sertakan antara koleksi Apam Bercorak atas permintaan anda. Insya Allah saya akan penuhi permintaan anda.
Apam Double Dot
Apam Strawberi
14 February 2012, Selasa, Alhamdulillah siap sudah tempahan 200 biji Apam Polkadot & Apam Bercorak yg diterima daripada staff HQ The Store, Petaling Jaya. Terima kasih..
Ingin menempah Kek, Biskut, Muffin, Apam PolkaDot..
Hubungi : 019 3713983, 010 7804561 email : aslindahmad77@gmail.com
Saya pasti tidak  akan mengecewakan anda. Insya Allah.

Monday, February 13, 2012

1st try ~ Marie Lapis Cheese

Marie lapis cheese pesona, ada yg memanggilnya lapis cheese, percubaan pertama saya setelah banyak kali ditayang di laman facebook. Teringin sangat nak mencubanya. Resepi yg cukup mudah untuk disediakan. Kepada yg gemar cheese boleh la mencubanya, memang sedap rasanya dengan lapisan biskut marie & ditaburi serbuk oreo. Selain dari biskut oreo, boleh juga diletak perasa blueberry, strawberry, kiwi, mangga. Saya tak berapa gemar cheese pun habis juga sebekas ni, makan sorang time sejuk sejuk sedapnya..
Inilah rupa marie lapis cheese, susunan tak berapa kemas tapi yg pentingnya sedap.
Sedia menerima tempahan anda.
Ingin menempah Kek, Biskut, Muffin, Apam PolkaDot..
Hubungi : 019 3713983, 010 7804561 email : aslindahmad77@gmail.com
Saya pasti tidak  akan mengecewakan anda. Insya Allah.

Dapur Lynda ~ Tempahan Minggu ke 6

11/02/2012, Sabtu, ini pula tempahan 50biji Apam Bercorak pelbagai inti yg diterima daripada staff HQ The Store, Petaling Jaya, Selangor. Terima kasih..
10/02/2012, Jumaat, Alhamdulillah rezeki di pagi Jumaat datang lagi.. Syukur.. Tempahan apam polkadot pelbagai versi telah siap untuk dipos & dihantar kepada penerimanya. Terima kasih kerana sudi menempah lagi & lagi.. Di bawah ini, tempahan 100biji Apam bercorak pelbagai inti yg diterima daripada Afiqah Cheklah, Menara MBF Cards, Kuala Lumpur. Terima kasih. 
Ini pula tempahan 50biji Apam bercorak pelbagai inti yg diterima daripada staff Perodua, Rawang. Terima kasih..
Ini pula lagi tempahan 66biji Apam Bercorak pelbagai inti yg diterima daripada Eyra Sein, Petaling Jaya, terima kasih..
08/02/2012, Rabu, tempahan 75biji Apam Bercorak pelbagai inti yg diterima daripada staff Perodua Service Centre, Rawang. Terima kasih.
Terima kasih kepada yg menempah. Sudi-sudilah oder lagi & harap berpuas hati.
Ingin menempah Kek, Biskut, Muffin, Apam PolkaDot..
Hubungi : 019 3713983, 010 7804561 email : aslindahmad77@gmail.com
Saya pasti tidak  akan mengecewakan anda. Insya Allah.

Friday, February 3, 2012

Dapur Lynda ~ Tempahan Minggu ke 5 lagi

04 February 2012, Sabtu.. Tempahan 50biji Apam Bercorak pelbagai inti daripada staff The Store, Petaling Jaya melalui adik saya. Terima kasih.
Assalamualaikum & Selamat petang Jumaat buat semua, sekejap lagi dah masuk waktu maghrib, kejab aje. Kul 4 petang tadi hujan lebat sungguh. Cuaca nyaman je tak pakai kipas pun dirumah. Macam dok kat Cameron Highland pula rasanya. 

03 February 2012, Jumaat.. Semalam menyiapkan 650biji Apam bercorak mula kerja jam 6 petang sampai la siap jam 2pagi tadi. Gigihkan juga menyiapkan amanah orang. Nasib baik Mr hubby tolong kukuskan apam, kalau tidak sampai ke subohlah buat kerja sorang-sorang. Kul 10 pagi tadi dah hantar semua tempahan ke MARA, Kuala Lumpur. Terima kasih & syukur alhamdulillah rezeki Jumaat datang lagi.
Diatas ni tempahan 50biji Apam bercorak campur-campur inti daripada BF adik saya untuk anak buahnya. Terima kasih. Kul 6pm katanya nak datang ambil dirumah.
Ini pula tempahan 600 biji Apam Plain, Bercorak & Polkadot pelbagai inti yg diterima daripada staff MARA, Kuala Lumpur melalui sepupu saya. Terima kasih.

02 February 2012, Khamis.. Ini pula tempahan lagi 200biji Apam bercorak yg diterima daripada staff MARA, Kuala Lumpur. Terima kasih.
Terima kasih kepada yg menempah. Sudi-sudilah oder lagi & harap berpuas hati.
Ingin menempah Kek, Biskut, Muffin, Apam PolkaDot..
Hubungi : 019 3713983, 010 7804561 email : aslindahmad77@gmail.com
Saya pasti tidak  akan mengecewakan anda. Insya Allah.

Terima Kasih... sudi sudilah singgah lagi

Terima Kasih... sudi sudilah singgah lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutestblog