Nuffnang Ads

Peace be upon you

Peace be upon you

Thursday, October 20, 2011

Dapur Lynda ~ Tempahan Apam Polkadot

20 Oktober 2011, Khamis, Assalamualaikum.. Hujan saja hari ni dari petang tadi sampai malam. Semasa update blog ni pun hujan masih turun. Semalam menerima tempahan daripada kawan sepejabat adik saya ( Adibah Ahmad ), apam polkadot 100 biji. Alhamdulillah. Balik kerja tadi lepas solat Asar terus menjalankan tugas. Jam 8pm tadi dah siap semuanya. Terima kasih kepada Mila Kamaruddin. Sudi-sudilah order lagi.

Oklah sampai sini saje untuk hari ni, jam dah kul 1130pm, masa untuk beradu.

21 Oktober 2011, Jumaat, Assalamualaikum & selamat hari Jumaat pada semua. Hari ni saya cuti. Kedai tutup. Biasalah aktiviti hari Jumaat adalah balik ke rumah Mak Ayah di Bandar Sg Buaya, Rawang. Kalau tak balik nanti ayah marah plak. Semenjak mak kena strok ni tiap-tiap minggu perlu balik jenguk mak, masak untuk lunch & kemaskan rumah apa yg patut. Kalau tak da hal penting baliklah sana. 


Jam 830am tadi terima call dari rakan sekolah Assunta nak order apam polkadot 100 biji untuk event di pejabatnya petang ni. Alamak macam mana ni... Semalam dah buat ada lagi bakinya sekotak ( 50biji ). Kalau tak kemana-mana memang saya ambil order tapi.. Tak pelah Azlina pun kata ok dia ambil 50biji. Lagipun dia tau order last minit. Itupun nasib baik ada. Ok deal kejab lagi saya hantar dipejabatnya di KL Sentral. 


Pastu boleh terus balik Rawang. Alhamdulillah rezeki di pagi Jumaat. Pertemuan dengan rakan lama. Dalam perjalanan di pekan Rawang ada lagi yg call nak Apam tu, tapi minta maaflah saya ada tugas lagi penting di rumah Mak Ayah. Kalau nak ambil esoknya boleh la saya buatkan malam ni. Customer pun memahami bulan depan dia order lagi.
Ingin menempah Kek, Biskut, Muffin, Apam PolkaDot..
Hubungi : 0193713983, email : aslindahmad77@gmail.com, inbox di FB
Saya pasti tidak  akan mengecewakan anda. Insya Allah.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih... sudi sudilah singgah lagi

Terima Kasih... sudi sudilah singgah lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cutestblog